Qigong

Hej! 

Nu skriver jag från Stockholm faktiskt. Är på qigonglärar utbildning i 4 dagar, första dagen idag. Det är verkligen intressant och det finns så mycket dom påverkar oss mer än vad vi tror. Ska verkligen bli spännande de 3 resterande dagarna. 


Kan även tillägga att jag är helt ur usel på att hitta här i Stockholm. Har verkligen inget lokalsinne och blir helt borta av att åka tunnelbana. Aja har 3 dagar till att lära mig på. 

Idag fick jag även middagssällskap för Kajsa kom in till Stockholm så gick vi på resturang och hade det riktigt trevligt. Spännande det där hur man kan vara ifrån varandra ganska länge och sen när man väl träffas är det som man sågs igår. Sånna vänner är fantastiska. 

Sammanfattning av dagen. Mycket intryck, mycket trevlig middag och mycket spännande kurs! 
En mycket spännande dag helt enkelt. 

Vi hörs.
Godnatt! 

Balkong fix

Hej! 

I år bestämde jag mig för att gå all in på balkongen. Ville ha en riktig mysig hörna för att kunna både ligga och njuta i eftermiddags solen med en härlig bok och för att kunna ha trevliga sena sommar kvällar med mina fina vänner. Så igår var det dags att få upp allting. 

Nu är det lite små saker kvar att fixa men annars är det mesta klart. 

Blev så nöjd! 


Ska erkänna att jag fått ganska mycket hjälp av Dennis som både har lagt trall på golvet, byggt möblerna, sågat rundstav och satt upp spaljé. Och även min syster som har hjälpt mig sytt vindskyddet och kuddarna. 

Nu hoppas jag bara på att det ska sluta regna och bli massa sol i sommar så jag kan njuta av min fina balkong till fullo! 

Ha en trevlig helg CHEK Exercise Coach

Hejsan! 

I förrgår gjorde jag något lite galet för mig men också väldigt spännande. Jag anmälde mig till CHEK Exercise Coach som är i Danmark i höst. Dettta är ännu ett steg i min utbildning och jag ser verkligen fram emot dessa dagar. Jag har ju vart lite mojig när det gäller kurser på engelska eftersom jag tycker jag är så dålig på det. Men det gick väldigt bra sist när jag var på HLC1 förutom att man blir så himla trött. Så det ska nog gå bra. 
 
Igår beställde jag hem korrespondens kurserna som jag måste göra ochfå rättade innan jag an åka till Köpenhamn i höst så nu är det dags att börja plugga ordentligt igen. Spännande och roligt men samtidigt lite tufft, men det här grejer jag det vet jag! 
 
För er som vill veta mer om CHEK och vad det är för utbildning jag ska gå, gå in på www.chekeurope.com och läs mer. 
 
 
Ha en toppen kväll!