Tornvillans öppet hus

Hej! 
I lördags hade vi som sagt lite information och prova på dag i Tornvillan. 

Dagen inleddes med qigong utomhus och det blev väldigt bra uppslutning. 16pers plus mig och Patrick. Riktigt roligt! 

Sedan hade jag och Patrick lite information om vad vi gör och hur vi jobbar, Linnéa prata om binjurefunktion och stress. 

Och dagen avslutades med Hatha yoga med Viveca. 

En lyckad dag, och det var massa härliga människor som kom och var med och lyssnade. Tack för den här gången och förhoppningsvis ses vi snart igen! 


3D-funktion Hockey

Hejsan! 

I helgen var jag iväg på en spännande kurs som heter just som rubriken lyder, 3D- funktion Hockey. Det var Andreas Öhgren och Seth Ronland som höll i den och båda är mycket kompetenta och framgångsrika tränare med många kända elitidrottare. Speciellt många NHL och SHL spelare som kör deras fysträning med dem både under säsong och försäsong. 

Var en spännande dag med mycket information och mycket prova på grejer. Var väldigt annorlunda tänk än vad jag vanligtvis använder vilket är mycket nyttigt det med. Få lite andra perspektiv och andra vinklar. Som alltid är det saker man håller med om och saker man inte riktigt tycker lika om. Men i det stora hela gilla jag kursen mycket.  

Som ni säkert förstår så var den inriktad till hockey spelare och vad de behöver för att inte gå sönder under säsongen. Men flera saker går också att använda på vanliga motionärer. Fick flera bra mobiliseringsövningar för fötter, knän och höft. Vilket är mycket viktigt nu under vår/sommar/höst när det är många som ger sig ut och springer. 

Så sammanfattningsvis en toppen dag! 
Sommaren vart tog du vägen?

Hejsan! 

Uppdatering om livet kanske. 
Här går tiden så fort så jag knappt hinner med. Har som vanligt många, många, många bollar i luften. Men tänkte berätta lite vad jag gjort den senaste tiden och gör.

Har varit iväg på ännu en qigong utbildning. Var spännande och nu har vi bestämt oss för att starta qigong kurs i höst, jag och Patrick tillsammans. Spännande, så vi ska nu ha en liten info och prova på dag hos oss i Tornvillan, med qigong, en annan som ska hålla hatha yoga och sen föreläsningar av mig, Patrick och Linnea. Den 22 augusti är detta och om någon nu är intresserad och vill va med ring mig direkt och boka din plats! 

Har även bestämt mig för att springa tjejmilen tillsammans med en mycket bra vän och vår hare Marina. Så ligger i med löpningen för tillfället, såklart sabbades det med en överansträngd vad och en förskylning. Men är igång nu igen! 
Känslan igår efter löpningen, aldrig svettats så mycket någonsin. 


Sen närmar sig CHEK Exercise Coach med stormsteg och måste bli klar med korrespondens kurserna ASP. Har 1,5 kvar skulle man kunna säga. 
Kämpar på


Annars så jobbar man på som vanligt. Lever drömmen och njuter till fullo.