3D-funktion Hockey

Hejsan! 

I helgen var jag iväg på en spännande kurs som heter just som rubriken lyder, 3D- funktion Hockey. Det var Andreas Öhgren och Seth Ronland som höll i den och båda är mycket kompetenta och framgångsrika tränare med många kända elitidrottare. Speciellt många NHL och SHL spelare som kör deras fysträning med dem både under säsong och försäsong. 

Var en spännande dag med mycket information och mycket prova på grejer. Var väldigt annorlunda tänk än vad jag vanligtvis använder vilket är mycket nyttigt det med. Få lite andra perspektiv och andra vinklar. Som alltid är det saker man håller med om och saker man inte riktigt tycker lika om. Men i det stora hela gilla jag kursen mycket.  

Som ni säkert förstår så var den inriktad till hockey spelare och vad de behöver för att inte gå sönder under säsongen. Men flera saker går också att använda på vanliga motionärer. Fick flera bra mobiliseringsövningar för fötter, knän och höft. Vilket är mycket viktigt nu under vår/sommar/höst när det är många som ger sig ut och springer. 

Så sammanfattningsvis en toppen dag! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback