Ny morgonrutin

Godmorgon! 

Dåligt med bloggande förra veckan. Men var mycket jobb och fullt upp. Fick den efterlängtade leveransen från Eleiko i Tornvillan, så hantlar, hantelställ, stepbrödor och en plyobox kom äntligen. Det var son på julafton. Så vi byggde ihop alltihop på en gång och nu ser det mycket trevligt ut i studion. 

Under uppbyggnad. 


Resultat. 


Men det var inte detta det här inlägget egent,igen skulle handla om, nej det skulle handla om att jag från och med idag bestämt mig för att starta en ny morgonrutin. Jag ska gå upp minst 30 min tidigare varje morgon för att köra yoga eller qigong varje morgon. Åkte ju och körde qigong en morgon med Parrick och Gud så pigg man var resten av dagen. Så nu har jag gått upp tidigare idag och kört 30min yoga. Mycket välbehövligt, och det här ska jag fortsätta med! Ha en bra dag allihopa, nu frukost och programskrivning innan jobb. 
Kram! 

Morgonstund har guld i munn

Hejsan! 

Idag har jag gjort något galet, gått upp 05.30 för att åka till jobbet och köra qigong på morgonen med Patrick. Mycket, mycket skönt faktiskt. 

Ätit frukost och nu redo för dagen! 

Ha en bra dag alla glada 
Glöm inte bort dig själv

Glöm aldrig bort att ta hand om dig själv. Att sätta dig själv i fokus, du måste acceptera dig för den du är för att kunna må bra och känna harmoni. 

Man brukar säga att du måste älska dig själv för att kunna älska någon annan, det är så himla sant. Så våga sätta dig själv i fokus emellanåt, fråga dig själv vad mår jag bra av, vad behöver jag? 

Svaret är tyvärr inte choklad. 

Gammal, eller påläst?

Hejsan!

Igår på jobbet så pratade jag och en klient om träning och hälsa och alla samband mellan att träna och må bra. Som det ofta blir för mig svävar det iväg och jag resonerade fram olika scenarion. Helt plötsligt brister klienten ur sig "men du tänker så vuxet", en rolig kommentar tycker jag, som jag även tar som en komplimang. 

Jag kanske är en 35- åring fångad i en 20-årig kropp. Emellanåt så är det så det känns, eller så är det bara att jag är ganska så påläst på det yrket jag håller på med och kan dra lite slutsater beroende på stressnivåer, kost och träning och faktiskt hjälpa folk. 

Bara en liten filosofi på onsdagsmorgonen. 

Ha en bra dag! 

Glöm inte bort att ha roligt

Hej! 

Igår var jag otroligt omotiverad när jag tog mig till studion för att träna. Hade en riktigt seg dag, var trött och hängig. Men jag skulle träna! 

Så jag bestämde mig för att bara träna sådant som jag tycker är roligt igår. För ibland måste man påminna sig själv att träna är roligt så man vet varför man gör sådana där riktgt tunga, tuffa pass när man bara sjunker ihop till en pöl efteråt. 

Så alla ni träningsfreaks där ute, glöm inte bort att träna bara för att det är kul ibland! 

Ha en bra helg. Kramar 

Heroes

Detta är för tillfället en av min favoritlåtar, speciellt när jag är ute och springer. Denna låt ger mig motivation och glädje till att fortsätta. 

http://open.spotify.com/track/5vLOVP3M0Vg2FaYJnUcrvm


Ha en bra dag! 

Bilder från SM

Hejsan!

Idag är det en heldag med jobb i Östhammar, kul med såna dagar. Dock är jag här ensam hela eftermiddagen, känns konstigt att inte Patrick är här. Men han ska på chi gong kurs i Stockholm resten av veckan, spännande! 

Tänkte lägga ut lite bilder som duktiga Lovisa Nordqvist lagt ut på mig från SM, så här kommer dem.

Trött och besviken tjej, som är lite besviken på sin egna prestation. 

Ha en fortsatt bra dag! 

SM

Hejsan! 

Dålig uppdatering igår, ber om ursäkt för det.
Anledningen till det är för att det skedde en liten tvist, efter att jag hade lyft och fått resultat på 88 repetitioner så var mina konkurrenter i flighten efter. 

Jag såg att en av tjejerna gick ut i väldigt högt tempo och blev mycket imponerad, men sedan såg jag även att hon inte riktigt hade någon fixering på klotet i toppläget, vilket är ett krav för att få lyften godkända. Men ändå inga no counts från domaren. Hennes resultat gav henne segern igår och jag fick en andra plats. Detta gjorde mig väldigt frustrerad att man kan få vinna med felaktiga lyft och vi lämnade in en protest. 

Idag har beslutet från huvuddomaren tagits efter ombedömning av hennes och mitt set och jag står nu som segrare. En dag senare men lycklig ändå! 

Detta tycker jag är ett stort steg framåt för kettlebellsverige att bli bättre på just bedömningsfrågor. Så ett stort tack till vår huvuddomare för all tid och energi du lagt ner på denna protest. 

Ha en bra kväll! 

2 dagar kvar!

Hej! 

Idag är det 2 dagar kvar innan SM. Folk har frågat mig hela veckan om jag är redo, taggad, laddad och hur det kommer att gå. Jag tycker verkligen att det är jätte roligt att folk är så intresserade och puschade på alla oss lyftare. Men jag måste vara en av de tråkigaste att fråga sådana frågor för jag har inte börjat ladda, tagga till eller ställa in mig på tävling ännu. 

Självklart vet jag precis hur jag vill att det ska gå och vilket resultat jag siktar på. Jag går med inställningen att det kommer gå vägen och att jag kommer göra ett bra resultat. För mig är mitt resultat det viktigaste, givetvis vill man stå med guldmedaljen runt halsen och högst upp på prispallen, men jag vill göra det med ett resultat jag även känner att jag kan vara nöjd med. 

Min uppladdning börjar imorgon, och idag är det sista träningspasset. Jag har inte tränat kettlebells denna vecka utan jag vet att allt stämmer. Nu är det bara den mentala uppladdningen kvar, 10 riktigt jobbiga minuter väntar på lördag, men jag har bästa teamet, grym coach och en fantastisk hejaklack bakom mig som kommer puscha mig till bättre resultat än någonsin. 

Justja, vill även visa mina nya fina visitkort jag hämtade igår, mycket nöjd! Nu har jag och Patrick matchande kort och det tycker jag vi ska ha när vi är under samma tak. Fina! 

Ha en bra dag, kram