Tisdagshäng

Hej! 

Ni som känner mig VET att jag är superduper morgonpigg... Eller inte. Därför tycker sisådär om att börja tidigt på morgonen, så att kliva upp 6.15 imorse var ingen hit. 

Men Patrick gör som alltid min dag genom att vara pigg, glad och inspirerande. Tumme upp! 

Träningen idag kändes riktigt bra, fasen vad Max styrka är roligt! Godnatt people! 

Ler fortfarande inombords

Jag lever fortfarande på känslan av att blivit godkänd STAC Elittränare, trots massa regn och iskalla vindar.

Middag och sedan dags för att kasta lite klot. Alltså kettlebells. Idag får det bli garage träning hemma hos mina päron. Det är SM om ca 3 månader och jag har haft ett långt uppehåll för bristande motivation, så nu är allvaret igång.

Under uppehållet har jag givetvis tränat annat både styrketräning och cyklat. Den störta ändringen jag har gjort den här våren är att jag har valt att sköta min egen träning helt på egen hand. Nu är det upp till bevis att man har gjort en bra periodisering fram till SM, eftersom jag har en guldmedalj att försvara.

I veckan hoppas jag på ett efterlängtat paket med diplom och min STAC Elittränar jacka, och dessutom få tillbaka provet och se vart det var man tappa de där 4 små poängen.Midsommarhelgen till ända

Hej! 

Midsommarhelgen är nu till ända och jag har verkligen haft tre härliga dagar med ledighet. Imorgon är det åter igen café jobb och börjar dagen med tårtbak och avslutas förhoppningsvis med kettlebell lyftande, en mycket bra plan enligt mig själv. 

Midsommaren har firats i underbar Öregrund med massa av störtsköna människor och nu har startskottet gått för många fina kvällar i vår älskade sommarstad, bara värmen som saknas! 

Vi hörs imorgon. Peace out. 

Världens lyckligaste tjej!

Idag är jag så himla glad så det är helt galet. Ett års slitande, pluggande och nötande har precis lönat sig, big time! 
 
Fick ett efterlängtat mejl idag om att jag är färdig STAC Elittränare! Drömmen har slagit in och plötsligt blev min värld betydligt mycket ljusare, faktiskt helt skinande. Absolut bland de bästa dagarna i mitt liv. 
 
Jag ber om ursäkt till er café gäster som befann er på Bettans hembageri när jag fick mitt godkännande, det var inte meningen att verka komplett galen det var bara ren och skär lycka som studsade genom hela min kropp. 
 
 
 
 

Sammanfattning av livet de senaste veckorna

Hej och välkommen tillbaka för mig! 

Har vart helt sämst på att uppdatera om jag ska vara sådär brutalt ärlig. Dagarna har bara flugit förbi och jag har inte hunnit med allt jag velat, därför blev ni stackars läsare drabbade.. Jag ber om ursäkt! 

Sedan sist jag skrev så har det hänt en HEL DEL! 

1. Jag klarade det praktiska provet på STAC, väntar nu på resultatet från den teoretiska som ska komma denna vecka... Nervöst!

 
2. Drog nästan direkt till Arlanda efter jag kom hem från Ronneby gjorde endast ett snabbstopp i lägenheten innan 1 veckas semester på Rhodos med svärföräldrarna plus D:s lillebror. Solade, badade och njöt av livet! 


3. Panikpluggat till 2 tentor i min högskolekurs. 

4. Cyklat tjejvättern med härliga cykelfröken. 

5. Jobbat, jobbat, jobbat. 

6. Firat en av mina bästavänners student! 


Så har livet sett ut den senaste månaden och jag förstår inte vart tiden har tagit vägen! Skärpning av mig nu och jag utlovar minst en uppdateringen om dagen framöver. 

Dagen har iallafall bestått av café jobb idag, jobbar extra nu på sommaren på Bettans hembageri här i Gimo som jag annars har helg jobb på. Dock har jag varnat Bettan om att jag kommer göra om det till ett hälsocafe i sommar, hihi något spännande ska jag nog allt hitta på iallafall! 

Har ni några förslag? 

Kramar/ en frånvarande bloggare.